Mreže - Aktiva / Pasiva

Projektiranje mreže i mrežne infrastrukture

Kod planiranja mrežne infrastrukture, projektiranje je jako važan i izazovan proces. Zbog svoje širine, teško je staviti u dvije rečenice što sve podrazumijevaju usluge. Stoga ćemo grubo podijeliti na aktivni i pasivni dio mreže. Svakodnevno radimo na edukaciji kako bi bili u mogućnosti provesti ciljeve pružanja ove vrste usluge. Stoga bilo da je riječ o instalaciji pasivnog djela mreže ili aktivnog, možemo Vam ponuditi najbolji izbor.

Konfiguracija mrežnih uređaja

Nije važno o kojem brendu je riječ. Sve je podložno ranjivosti. Aktivno pratimo nove izmjene i pružamo usluge održavanja (dopune/izmjene), kako bi ovaj važan segment infrastrukture bio uvijek dostupan.

Automatizacija

Poučeni iskustvom, mnogi imaju potrebu jednu akciju izvršiti na puno mrežnih uređaja. Stoga zavisno od vrste mrežne opreme, koristimo sve dostupne opcije kako bi proces izmjene/dopune bio maksimalno automatiziran.

Nadzor

Imate puno mrežnih uređaja? Onda je nužno imati i NOC. Na ovaj način možete brzo dijagnosticirati prekide i riješiti probleme. Na ovaj način nikakve greške ne prolaze ispod radara.

Sigurnost

Pravilnom konfiguracijom i segmentiranjem mreže podiže se i nivo sigurnosti kompletnog sustava. Nužna je i primjena nadogradnje mrežne opreme. Nivo sigurnosti se postiže kroz više slojeva. Problemi mrežne infrastrukture direktno se impliciraju na rad kompletnog sustava.

Svrha kolačića


Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici i poveznicama i/ili prikazali prilagođene oglase trećih strana.

Prihvati i zatvori


Žalite li saznati više?
Uvjeti i odredbe & Pravila kolačića