Inovacije & IoT

IoT

Internet of Things ili prevedeno Internet stvari novi je oblik tehnologije koja uz razvoj 5G mreže omogućuje povezivanje svega.
Budući da smo uspješno razvili inovativno rješenje, imamo plan izrade platforme IoT-a za pametne gradove, pametna sela, pametni kampovi i drugo. Zapravo cilj nam je razvoj pametne platforme koja će povezivati razne IoT kako bi smanjili potrošnju i zagađenje, a povećali produktivnost i uštedu.

Izazovi

Pred nama je dugačak put razvoja super moćne platforme koja će omogućiti povezivanje i upravljanje različitih vrsta IoT uređaja. Iako je projekt jako zahtjevan, napravili smo dobru pripremu za brzi razvoj. Uskoro možete očekivati prvu beta verziju naše platforme za povezivanje i upravljanje. Internet stvari.

Proizvodi

Predstavljamo potpuno funkcionalne proizvode DAS-1, DAS-1 Plus i DAS-1 Pro. Uređaji su testirani i spremni za korištenje. Radimo i na pripremi serijske proizvodnje. Paralelno razvijamo i druga rješenja koja ćemo uskoro predstaviti.

Povezivanje

Iako na tržištu postoji popriličan broj rješenja za povezivanje IoT uređaja, još uvijek je izazov kod standardizacije za šire područje. Željno očekujemo potpunu pokrivenost novom 5G infrastrukturom, ali u primjenu stavljamo i alternativu za teško dostupan signal.

Pametna platforma?

Da. To i je ono što će biti originalno od nas. Složiti SL i ML procese kako bi obrada podataka bila efikasna i učinkovita. Zapravo cilj je da platforma bude pametna. Nakon konačnog razvoja, platforma bi na inteligentan način obrađivala podatke te bi imali gotovo rješenje za puno stvari o kojima sada možemo samo maštati.

Svrha kolačića


Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici i poveznicama i/ili prikazali prilagođene oglase trećih strana.

Prihvati i zatvori


Žalite li saznati više?
Uvjeti i odredbe & Pravila kolačića