Više o AL Sistemi

Zašto odabrati baš nas?

U koraku sa najnovijim tehnologijama nudimo najbolji izbor ponude za uloženi novac!

Profesionalni tim

Sistemska & Mrežna administracija

Nama nije važno koju ćete platformu odabrati, već da je odabrani izbor siguran, pouzdan i isplativ.

Imate poteškoće u radu vašeg sistema ili mreže?

Naš profesionalni tim će vam ponuditi rješenje.

...
... ...

Produktivni / Kreativni / Inovativni

...

Tko smo mi?

Tim sa bogatim iskustvom koji se ne boji izazova. Sa velikim izborom novih tehnologija krojimo sustav prema vašim potrebama.

...

Što zapravo radimo?

Naša primarna djelatnost je projektiranje, implementacija i održavanje sistema i mreže. Usmjereni smo i razvoju IoT rješenja za pametne stvari. Sigurnost nam je uvijek na prvom mjestu.

...

Što još pravimo?

Kreiramo inovativne IoT uređaje za očuvanje okoliša i imovine. Razvijamo platformu za upravljanje pametnih gradova, sela, kampova, kuća i dr.

Kratak osvrt Upoznajte nas bolje!
Sada smo uokvirili svoje bogato iskustvo.

Sada Zeleni IoT projekti koji čuvaju imovinu i okoliš.

Napravili smo već tri uređaja: DAS-1, DAS-1 Plus i DAS-1 Pro. U tijeku je priprema i drugih pametnih uređaja. Više o DAS-1 Plus

2018 Projektiranje i instalacija mreže za kampove.

Uspješno smo povezali preko 170 mobilnih kućica sa hotspot pristupnim točkama preko optičke infrastrukture kako bi omogućili svakom gostu dovoljno propusnosti za super brzi internet.

2016 Sportske kladionice

Najveći izazov smo uspješno odradili. Integrirali smo kompletno rješenje prilagođene Edge & Cloud platforme. Konfiguracijom mrežne infrastrukture osigurali smo sigurno povezivanje uplatnih mjesta. Podesili smo preko 30 poslužitelja Windows, Linux, VMWare, Hyper-V, Proxmox i dr. prema zahtjevu klijenata. Optimizirali smo visoko dostupno posluživanje baza. Osigurali smo sustav kroz više slojeva zaštite.

2008 Instalacija i održavanje sustava

Pružili smo usluge za više od 10 poduzeća. Projektirali smo razne sustave prilagođene klijentima kao i usluge održavanja, automatizacije procesa, sigurnosti i optimizacije.

2003 Početak pružanja usluga.

Počeli smo sa instalacijom i održavanjem računala. Ali od samog početka pratimo trend te usavršavamo vještine kako bi bili spremni za nove izazove.

Na sigurnost stavljamo posebnu pažnju. Zato se redovno informiramo o novim sigurnosnim propustima kako bi djelovali proaktivno. CVE

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Svrha kolačića


Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici i poveznicama i/ili prikazali prilagođene oglase trećih strana.

Prihvati i zatvori


Žalite li saznati više?
Uvjeti i odredbe & Pravila kolačića