DAS-1 uređaj

Distance Alarm System

DAS-1 je inovativan i jedinstven uređaj na tržištu namijenjen plovilu. Uređaj mjeri stanje korita / santine i u slučaju poplave šalje poruku/poziv. Uređaj je SMS programabilan. Samo jednim pozivom imate na uvid stanje. Ne može jednostavnije.
Uređaj možete naručiti odmah. Kontaktirajte nas.

...
...
...

Želite probati DAS-1

...

Ugovorite termin

Maksimalno ćemo posvetiti pažnju vašim potrebama i ponuditi najbolje rješenje.

...

Profesionalni razvoj

Uložili smo puno vremena i znanja kako bi proizvodi bili jednostavni za korištenje.

...

Ispativo ulaganje

Ovim proizvodom štedite. Čuvate imovinu i okoliš.

Pitanja & Odgovori

Prepoznali smo probleme sa kojima se susreću vlasnici plovila. DAS-1 nudi rješenje. Ako imate pitanja vezana za ovaj proizvod, pogledajte odgovore na najčešća pitanja. Također pogledajte i priložene upute. Ako niste pronašli odgovore i imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas.

Briga svakog vlasnika plovila je poplava. Plovilo čvrsto vezano u marini nije pod stalnim nadzorom. Inovativnim pristupom rješavanja ovog problema je bezkontaktno mjerenje i dojava SMS/Poziv u slučaju alarma. Osim što mjeri udaljenost, na zahtjev će dostaviti i sljedeće podatke: temperatura, vlaga, napon izvora napajanja i trenutni status mjerenja u odnosu na početnu vrijednost. Uređaj je putpuno SMS programabilan. Sve parametre možete definirati prema vašim potrebama.

Ako SIM kartica nije ispravno umetnuta, nema na računu ili nije spojena na mrežu, DAS-1 neće moći poslati poruku.

Povrat SMS-a nekad može potrajati. Nemojte slati više poruka ako još niste dobili odgovor, jer će mrežni operater staviti na odgodu slanje poruke. Provjerite stanje računa na SIM kartici.

Na poruku "calib" (noviji model) ili "!calib" (stariji model), "calib=X," gdje X broj razlike cm za alarm, nikad ne šalje povratnu poruku. Cilj je je smanjiti troškove slanja poruka. Uvijek možete provjeriti status kalibracije pozivom ili porukom '?'. Budite oprezni sa slanjem "calib" poruke, jer iznova uzima vrijednost za mjerenje do alarma. Provjerite upute za vaš model proizvoda.

DAS-1 odašilje ultrazvučne impulse te mjeri vrijeme od kad se odbiju i nakon toga računa udaljenost. Ako je kut manji od 45° uređaj će primiti odbijeni ping i javiti udaljenost. Kut širine mjerenja senzora je 15° po deklaraciji proizvođača senzora.

Da, DAS-1 sprema vrijednosti registracije. Ali nakon ponovnog pokretanja iznova radi kalibraciju početne udaljenosti.

Provjeriti je li na kraju vrijednosti upisan zarez , . Uvijek možete isprazniti vrijednost registracije ostavljajući prazno polje između dvotočke : i zareza , npr. mob2:,. Ponovite slanje poruke.

Memorija DAS-1 može spremiti ~100000 promjena.

Trenutna inačica je dimenzija 150x90x55mm. Nove verzije će biti manjih dimenzija.

Senzor registrira objekt sa strane. Provjerite položaj senzora da gleda u područje mjerenja te uklonite prepreke u zoni od 15°. Možete staviti i vodilice. Zvuk se odbija te mjeri do kraja.

Ne. Male prepreke ne mogu aktivirati alarm. Uz sve navedeno DAS-1 će napraviti 90 mjerenja i uzeti prosječnu vrijednost.

Moguće da SIM modul ima prekide sa mrežom. Ako izgubi signal ponovo će se povezati nakon što bude u zoni GSM signala. Nakon 5 min. ponovo pošaljite poruku ili uputite poziv.

DAS-1 u stanju mjerenja troši prosječno ~2uA (mikro ampera). U slučaju spajanja na mrežu ili prilikom pozivanja može trošiti i više (max 8uA u trajanju od ~2s).

Ne, DAS-1 nije vodonepropusan. Kućište sadrži otvore kako bi senzori mogli mjeriti vrijednosti i ako se izlože tekućini mogu prestati raditi. DAS-1 treba biti pravilno pričvršćen.

Zvuk putuje različito ovisno od temperature i vlage, stoga vrijednost temperature i vlage ubacuje u proračun brzine zvuka, kako bi mjerenja bila što točnija. Na 400cm ima odstupanje svega 3mm što je zanemarivo jer se vrijednosti zaokružuju na cijeli broj.

DHT11 senzor mjeri u rasponu 0 – 85C°. Odstupanje ~ 0.5°C.

DAS-1 za mjerenje napona radi na principu voltmetra, ali može imati odstupanja zavisno od trenutnih potrošača. Preciznost varira 0.05V – 0.1V.

Ako niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas Zaista nam je stalo pružiti kvalitetnu uslugu.
...

brod je siguran u luci, ako ima
DAS-1...

stara pomorska
...

Svrha kolačića


Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici i poveznicama i/ili prikazali prilagođene oglase trećih strana.

Prihvati i zatvori


Žalite li saznati više?
Uvjeti i odredbe & Pravila kolačića