DAS-1 Plus uređaj

Distance Alarm System Plus

DAS-1 Plus je nastavak prethodnog proizvoda DAS-1 sa opcijom Relay. Uređaj mjeri stanje korita / santine i u slučaju poplave šalje poruku/poziv. Uređaj je SMS programabilan. Slanjem poruke ON / OFF upravljajte daljinski potrošačima. Možete spojiti bilo koji potrošač 10A 250VAC/30VDC.
Uređaj možete naručiti odmah. Kontaktirajte nas.

...
...
...

Želite probati DAS-1 Plus

...

Ugovorite termin

Maksimalno ćemo posvetiti pažnju vašim potrebama i ponuditi najbolje rješenje.

...

Profesionalni razvoj

Uložili smo puno vremena i znanja kako bi proizvodi bili jednostavni za korištenje.

...

Ispravno ulaganje

Ovim ulaganjem štedite. Čuvate imovinu i okoliš.

Pitanja & Odgovori

Nadogradili smo postojeći DAS-1 u DAS-1 Plus sa dodatkom relaya. Relay možete zamisliti kao prekidač koji SMS porukom možete aktivirati i deaktivirati. Što ćete povezati je na vama.
Također pogledajte i priložene upute. Ako niste pronašli odgovore i imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas.

Nadogradili smo prethodnu verziju sa dodatkom relay funkcije. To je prekidač s kojim upravljate SMS-om. Jednostavnim slanjem poruke ON / OFF, uređaj će aktivirati ili deaktivirati potrošač koji je povezan sa DAS-1 Plus. Također će Vas povratno obavijestiti status porukom gdje vidite stanje relay-a odnosno prekidača.

Ako SIM kartica nije ispravno umetnuta, nema na računu ili nije spojena na mrežu, DAS-1 neće moći poslati poruku.

Povrat SMS-a nekad može potrajati. Nemojte slati više poruka ako još niste dobili odgovor, jer će mrežni operater staviti na odgodu slanje poruke. Provjerite stanje računa na SIM kartici.

Na poruku "calib" (noviji model) ili "!calib" (stariji model), "calib=X," gdje X broj razlike cm za alarm, nikad ne šalje povratnu poruku. Cilj je je smanjiti troškove slanja poruka. Uvijek možete provjeriti status kalibracije pozivom ili porukom '?'. Budite oprezni sa slanjem "calib" poruke, jer iznova uzima vrijednost za mjerenje do alarma. Provjerite upute za vaš model proizvoda.

DAS-1 odašilje ultrazvučne impulse te mjeri vrijeme od kad se odbiju i nakon toga računa udaljenost. Ako je kut manji od 45° uređaj će primiti odbijeni ping i javiti udaljenost. Kut širine mjerenja senzora je 15° po deklaraciji proizvođača senzora.

Da, DAS-1 sprema vrijednosti registracije. Ali nakon ponovnog pokretanja iznova radi kalibraciju početne udaljenosti.

Provjeriti je li na kraju vrijednosti upisan zarez , . Uvijek možete isprazniti vrijednost registracije ostavljajući prazno polje između dvotočke : i zareza , npr. mob2:,. Ponovite slanje poruke.

Memorija DAS-1 može spremiti ~100000 promjena.

Trenutna inačica je dimenzija 150x90x55mm. Nove verzije će biti manjih dimenzija.

Senzor registrira objekt sa strane. Provjerite položaj senzora da gleda u područje mjerenja te uklonite prepreke u zoni od 15°. Možete staviti i vodilice. Zvuk se odbija te mjeri do kraja.

Ne. Male prepreke ne mogu aktivirati alarm. Uz sve navedeno DAS-1 će napraviti 90 mjerenja i uzeti prosječnu vrijednost.

Moguće da SIM modul ima prekide sa mrežom. Ako izgubi signal ponovo će se povezati nakon što bude u zoni GSM signala. Nakon 5 min. ponovo pošaljite poruku ili uputite poziv.

DAS-1 Plus u stanju mjerenja troši prosječno ~3uA (mikro ampera). U slučaju spajanja na mrežu ili prilikom pozivanja može trošiti i više (max 8uA u trajanju od ~2s).

Ne, DAS-1 nije vodonepropusan. Kućište sadrži otvore kako bi senzori mogli mjeriti vrijednosti i ako se izlože tekućini mogu prestati raditi. DAS-1 treba biti pravilno pričvršćen.

Zvuk putuje različito ovisno od temperature i vlage, stoga vrijednost temperature i vlage ubacuje u proračun brzine zvuka, kako bi mjerenja bila što točnija. Na 400cm ima odstupanje svega 3mm što je zanemarivo jer se vrijednosti zaokružuju na cijeli broj.

DHT11 senzor mjeri u rasponu 0 - 85C°. Odstupanje ~ 0.5°C.

DAS-1 za mjerenje napona radi na principu voltmetra, ali može imati odstupanja zavisno od trenutnih potrošača. Preciznost varira 0.05V – 0.1V.

Ako niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas Zaista nam je stalo pružiti kvalitetnu uslugu.
...

brod je siguran u luci, ako ima
DAS-1 Plus...

stara pomorska
...

Svrha kolačića


Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici i poveznicama i/ili prikazali prilagođene oglase trećih strana.

Prihvati i zatvori


Žalite li saznati više?
Uvjeti i odredbe & Pravila kolačića